БГ | EN
| можете да ни намерите на: +359 746 31454
Primo Logo

контакти


Адрес: гр. Сандански 2800,
Път Е79, местност Друма

Мобилен телефон: 0887 29 58 55
Телефон: 074 63 14 54
Факс: 074 63 14 14

e-mail: primotrade@abv.bg
primo@primo-menu.com